Вплив технологічних режимів виробництва морозива з вівсяним борошном на формування його структури - Рибак, Ольга Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна (My University, 2014)
Застосування у складі морозива нового компонента, який містить природні стабілізуючі й емульгуючі речовини, потребує додаткових досліджень для уточнення режимів технологічного оброблення молочно-рослинних сумішей. Метою дослідження є вивчення впливу технологічних параметрів гомогенізації, визрівання і фризерування на формування структури морозива та встановлення рекомендованих режимів оброблення молочно-вівсяних сумішей
Keywords: морозиво молочно-вівсяне; гомогенізація морозива; визрівання морозива; фризерування; milk and oatmeal ice cream; homogenization of ice cream; freezing; кафедра технології молока і молочних продуктів