Зінов'єва, АннаХаргелія (Карпутіна), Дар'я ДмитрівнаКурбанов, БайрамКарпутіна, Маргарита ВіталіївнаПрибильський, Віталій Леонідович2014-07-152014-07-152014Дослідження процесів приготування ферментованих безалкогольних напоїв на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку / Анна Зінов'єва, Дар'я Карпутіна, Байрам Курбанов та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 355-356.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16156В результаті проведених досліджень встановлено оптимальні параметри зброджування сусла на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного соку в технології безалкогольних ферментованих напоїв: концентрація дріжджів - 4,5 млн/см3, зброджування напою при температурі 12 °С - 3 доби, доброджування при температурі 1-2 °С - 2 доби.uk-UKсік цукрового соргояблучний сікферментовані безалкогольні напоїяблочный соксок сахарного соргоферментированные безалкогольные напиткиjuice of sugar sorghumciderfermented soft drinkкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження процесів приготування ферментованих безалкогольних напоїв на основі соку цукрового сорго та концентрату яблучного сокуThesis