Дослідження процессу брагоректифікації з позиції синергетичного підходу керування - Смітюх, Ярослав Володимирович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2004)
Розглядаються алгоритми прийняття рішень в складних ситуаціях виробництва. Concidered pattern of decision making in complex situations of production.
Keywords: прийняття рішень; автоматизація виробництва; сценарій управління; decision making; manufacturing automation; scenario management; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка