Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара ОлексіївнаМахоніна, Марина ЮріївнаШпачук, Людмила Володимирівна2013-12-052013-12-052007Вплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, М. Ю. Махоніна, Л. В. Шпачук // Інноваційні технології, проблеми якості і безпеки сировини та готової продукції у м’ясній та молочній промисловості : міжнар. наук.-техн. конф., 27-28 листоп. 2007р.: тези доп. – Київ: НУХТ, 2007 – С.72-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11802Вказана доцільності використання порошків із моркви виготовлених різними способами сушіння при виробництві масла способом збагачення. Вказано вплив порошків на твердість збагаченого масла та показник витікання рідкого жиру. The authors is shown the feasibility of using carrot powder in the manufacture of butter enrichment method. Specified influence on structural indicators powders butter.uk-UKвершкове маслопорошок із морквиструктура маслатехнологія збагаченняbuttercarrot powdertechnology of enrichmentstructural of butterкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівВплив добавок порошків моркви різних способів сушіння на якість вершкового маслаThesis