Паращина, НадіяТочілкін, МихайлоМурзін, Андрій ВадимовичДорохович, Антонелла Миколаївна2014-07-112014-07-112014Дослідження сорбційно-десорбційних властивостей суфле на суміші еритритолу та фруктози / Н. Паращина, М. Точілкін, А. Мурзін, А. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 200-202.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16073Розроблена технологія та рецептура кондитерського піноподібного напівфабрикату на суміші еритритолу і фруктози, який заслуговує маркування: «без цукру (сахарози)», «функціональний продукт», «з пониженою калорійністю», «з редукованою глікемічністю». The technology and pastry recipes spumy intermediate product in a mixture of fructose and erythritol, which deserves marking "sugar (sucrose)," "functional product", "with reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu."uk-UKсуміш еритритолу та фруктозисорбційно-десорбційні властивостісуфлеmixture of erythritol and fructosesorption-desorption propertiessouffleкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження сорбційно-десорбційних властивостей суфле на суміші еритритолу та фруктозиOther