Тетеріна, Світлана МиколаївнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2015-03-252015-03-252015Тетеріна, С. М. Забезпечення стабільності показників якості кисломолочних продуктів при зберіганні / С. М. Тетеріна, Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 118-119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19900Кисломолочні продукти характеризуються високою поживною та біологічною цінністю, їх складові знаходяться у добре збалансованих співвідношеннях та легкозасвоюваній формі. Основними недоліками є нетривалий термін та жорсткі вимоги до умов зберігання кисломолочних продуктів. Тому актуальним є розроблення технологічних підходів для забезпечення стійкості кисломолочних продуктів та їх безпечності під час зберігання.otherякістьзберіганнякисломолочні продуктикачествокисломолочные продуктыхранениеqualitystoragedairy productsкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології молока і молочних продуктівЗабезпечення стабільності показників якості кисломолочних продуктів при зберіганніThesis