Використання природних дисперсних мінералів для очищення глюкозного розчину, одержаного із пшениці - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2003)
Встановлено найбільш ефективні співвідношення сорбентів для очищення глюкозних розчинів. The most effective ratio of sorbents for purification of glucose solutions are determined.
Keywords: глюкозний розчин; сорбент; активоване вугілля; гідролізат; glucose solution; sorbent; activated carbon; hydrolyzate; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології оздоровчих продуктів