Управління якістю та безпечністю макаронних виробів з додаванням лушпиння цибулі - Дричик, Марія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2019)
Основними чинниками збереження якості макаронних виробів є якість сировини, умови зберігання, технологія виробництва, якість внесених добавок, пакування та реалізація у торгівельній мережі. Макаронні вироби з підвищеною харчовою цінністю можуть фальсифікувати за допомогою введення барвника (з додаванням яєчного порошку) чи зниження кількості внесеної добавки. Головною небезпекою фальсифікації є завдання шкоди здоров’ю – отруєння, загострення хвороб і поява нових, генетичні порушення.
Keywords: макаронні вироби; лушпиння цибулі; якість; pasta; onionskin; quality; кафедра експертизи харчових продуктів