Аналіз методик оцінки ставлення споживачів до торговельної марки - Капінус, Лариса Василівна (My University, 2009)
Автор проводила дослідження однофакторних та багатофакторних моделей оцінки ставлення споживачів до торговельної марки, узагальнюючі результати зображені в табл.

The author conducted research univariate and multivariate models for assessing consumer attitudes to brand, generalizing the results shown in Table.
Keywords: торгівельна марка; trademark; споживач; consumer; кафедра маркетингу