Генеративний дизайн та адитивний синтез: інноваційні підходи до проєктування та виробництва в машинобудуванні - Яцюченко, Роман Сергійович; Деренівська, Анастасія Василівна (My University, 2025)
Використання генеративного дизайну та адитивних технологій дозволяє втілити в життя найвибагливіші ідеї конструктора, створити якісно нові машини та досягнути прогресу в машинобудуванні.

The use of generative design and additive technologies makes it possible to realize the most demanding ideas of the designer, create qualitatively new machines and achieve progress in mechanical engineering.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; генеративний дизайн; адитивний синтез; generative design; additive synthesis