Горiшнiй, Павло Олегович2022-08-242022-08-242022Горішній, П. О. Наукове обгрунтування використання колагеновмісних бiлкових наповнювачiв у технологiї посiчених напiвфабрикатiв : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Павло Олегович Горiшнiй ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2022. – 122 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37911otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівбіомодифікована сировинаколагенферментаціяпосічені напівфабрикатим’ясопідвищення харчової адекватностіНаукове обгрунтування використання колагеновмісних бiлкових наповнювачiв у технологiї посiчених напiвфабрикатiв