Дорохович, Вікторія ВіталіївнаКостенко (Яременко), Оксана Михайлівна2012-03-112012-03-112008Дорохович, В. В. Дослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту) / В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2008. – № 5. – С. 31–33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/427З метою розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для спеціального споживання доцільно використовувати цукрозамінники.In order to expand the range of pastry products for special use is appropriate sweeteners.uk-UKцукрозамінникsweetenerглюкозифруктозиполіолglucosefructosepolyolкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження сорбції-десорбції моно- та дицукридів (глюкози, фруктози, цукрози) і поліолів (сорбіту, лактитолу, ізомальту)