Слободянюк, Владислав Олександрович2022-10-192022-10-192022Слободянюк, В. О. Проект птахокомбінату потужністю 16,1 тон м’яса птиці за зміну з впровадженням переробки перо-пухової сировини : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Олександрович Слободянюк ; наук. керівник Оксана Євгеніївна Москалюк. – Київ, 2022. – 85 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38479otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівсухопутна птицяводоплавна птицяперо-пухова сировинапереробкаобладнанняПроект птахокомбінату потужністю 16,1 тон м’яса птиці за зміну з впровадженням переробки перо-пухової сировиниOther