Проблема чотирьох фарб - Бондаренко, Максим; Романенко, Вікторія Миколаївна (My University, 2014)
Серед великих математичних гіпотез не доведених і не спростованих донині - є знаменита топологічна проблема чотирьох фарб. Виникла вона при створені географічних карт. Among the great mathematical hypotheses proved nor disproved until now - is famous topological problem of the four colors. The issue is when created maps.
Keywords: математичні гіпотези; географічні карти; проблема чотирьох фарб; mathematical hypotheses; maps; problem of four colors; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.