Охріменко, Олена ВолодимирівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаТоропець, Ілля Олександрович2024-06-122024-06-122024Охріменко, О. В. Червоноголова капуста та її цінність для харчової промисловості / О. В. Охріменко, І. В. Торопець, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 223.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43433Розглянуто особливість хімічного складу чорвоноголової капусти та можливості використання її у виробництві різних харчових продуктів для збагачення антоціанамиThe peculiarity of the chemical composition of cabbage and the possibility of its use in the production of various food products for enrichment with anthocyanins are consideredukкапустаантоціанибарвникиcabbageanthocyaninscolorantsкафедра технології консервуванняЧервоноголова капуста та її цінність для харчової промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584