Завалкевич, Надія ВіталіївнаПисарєв, Максим ГригоровичБут, Сергій Анатолійович2023-12-082023-12-082023Завалкевич, Н. В. Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі / Н. В. Завалкевич, М. Г. Писарєв, С. А. Бут // Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. – Харків, 2023. – С. 18https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41730Дослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картоплі. Investigation reduction of energy costs in the technology of semi -finished products made of potatoes,otherкартоплякрохмальнапівфабрикаткафедра технології консервуванняpotatoesstarchsemi -finishedДослідження зниження енергетичних витрат у технології напівфабрикатів з картопліThesis