Факторингові операції в системі фінансово-правового забезпечення зовнішньоторговельної діяльності - Рогова, Марина Володимирівна (My University, 2014)
На сьогоднішньому етапі одну з найважливіших ролей у стимулюванні від- творювальних процесів в економіці відіграє банківський кредит як головне джерело забезпечення грошовими ресурсами. At this stage one of the most important roles in stimulating the absence tvoryuvalnyh in the economy plays a bank credit as the main source of financial resources.
Keywords: факторингові операції; зовнішньоторговельна діяльность; factoring; foreign trade activities