Кінематика перехідних процесів в лініях пакування - Чагайда, Андрій Олегович; Васильківський, Костянтин Вікторович (My University, 2015)
Ефективність використання транспортно-технологічних систем харчових виробництв визначається логістикою їхньої побудови й організацією взаємодії у проявах механічних, теплових, термодинамічних процесів. The efficiency of transport and technological systems of food production determined their construction logistics and the organization of cooperation in forms of mechanical, thermal, thermodynamic processes.
Keywords: кінематика; лінія пакування; виробництво; kinematics; line packaging; production; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки