Чагайда, Андрій ОлеговичВасильківський, Костянтин Вікторович2015-04-292015-04-292015Чагайда, А. О. Кінематика перехідних процесів в лініях пакування / А. О. Чагайда, К. В. Васильківський // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХI Науково-практичної конференції молодих вчених. – К. : НУХТ, 2015 - С. 61-63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20230Ефективність використання транспортно-технологічних систем харчових виробництв визначається логістикою їхньої побудови й організацією взаємодії у проявах механічних, теплових, термодинамічних процесів. The efficiency of transport and technological systems of food production determined their construction logistics and the organization of cooperation in forms of mechanical, thermal, thermodynamic processes.otherкінематикалінія пакуваннявиробництвоkinematicsline packagingproductionкафедра готельно-ресторанної справикафедра мехатроніки та пакувальної технікиКінематика перехідних процесів в лініях пакуванняArticle