Фондан (Патент на винахід № 115729) - Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ткачук, Юрій Михайлович; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна (My University, 2017)
Фондан спеціального призначення, що містить яйця курячі, цукор білий, масло, який відрізняється тим, що як масло містить какао – масло, додатково містить модифікований крохмаль PRECISA® Bake GF, молоко цільне згущене, порошки з цедри цитрусових та ефір лимонної кислоти. Fondan for special purpose, containing eggs, sugar, butter, that specially containing as fat the cocoa-butter, and also modified starch PRECISA® Bake GF, condensed milk, powders from citrus peel and citric acid ester.
Keywords: поверхнево-активні речовини; гарячі солодкі страви; фондан; целіакія; surfactants; hot sweet dishes; fondant; celiac disease; кафедра готельно-ресторанної справи