Гавриш, Андрій ВолодимировичІщенко, Тетяна ІванівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаТкачук, Юрій МихайловичБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2018-04-052018-04-052017Патент на винахід № 115729, МПК A23G 3/00 (2017.01). Фондан / Гавриш А. В., Іщенко Т. І., Нєміріч О. В., Ткачук Ю. М. , Дудкіна О. О. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № a 2016 08232 ; заяв. 26.07.2016 ; опубл. 11.12.2017, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26879Фондан спеціального призначення, що містить яйця курячі, цукор білий, масло, який відрізняється тим, що як масло містить какао – масло, додатково містить модифікований крохмаль PRECISA® Bake GF, молоко цільне згущене, порошки з цедри цитрусових та ефір лимонної кислоти. Fondan for special purpose, containing eggs, sugar, butter, that specially containing as fat the cocoa-butter, and also modified starch PRECISA® Bake GF, condensed milk, powders from citrus peel and citric acid ester.uk-UKповерхнево активні речовинигарячі солодкі стравифонданцеліакіяsurface active agentshot sweet dishesfondantceliac diseaseкафедра готельно-ресторанної справиФондан (Патент на винахід № 115729)Other