Крупкіна, Ангеліна Петрівна2022-10-312022-10-312022Крупкіна, А. П. Розроблення системи управління якості виробництва масла солодковершкового селянське 73% жиру для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ангеліна Петрівна Крупкіна ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2022. – 119 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38582otherкафедра експертизи харчових продуктівякість харчових продуктівсистема управління якостіISO 9000SWOT-аналізсолодковершкове масло «Селянське» 73%Розроблення системи управління якості виробництва масла солодковершкового селянське 73% жиру для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»Other