Роль факторингу в сучасному бізнесовому середовищі - Еш, Світлана Миколаївна; Антонюк, С. В. (My University, 2012)
Розглянуто сутність факторингової операції, значення факторингу для підприємств і фінансових компаній. Проаналізовано роль факторингу в сучасному бізнесовому середовищі. Consider the essence of factoring operation, importance factoring for enterprises and financial companys. An analysis role the factoring in present surroundings of bisnes.
Keywords: завдання факторингу; факторинг; кредит; бізнес; works of factoring; credit; factoring; bisnes; кафедра фінансів