Рубчик, Тетяна Олександрівна2022-10-132022-10-132022Рубчик, Т. О. Організація виробництва твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 72 т молока за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Олександрівна Рубчик ; наук. керівник Тетяна Володимирівна Пшенична. – Київ, 2022. – 95 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38143otherкафедра технології молока і молочних продуктівмолоко незбиранесир твердий сичужнийзакваскасичужний ферментмолочна сироваткаОрганізація виробництва твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання на сироробному заводі потужністю переробки 72 т молока за змінуOther