Мартич, Віталій ВолодимировичПоліщук, Галина ЄвгеніївнаМасліков, Максим Михайлович2016-10-252016-10-252014Патент №94925 UA, МПК А23G 9/00 (2014.01) Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом / Поліщук Г. Є., Мартич В. В., Масліков М. М. – а 2014 05654; заявл. 26.05.2014; опубл. 10.12.2014, Бюл. № 23, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24461Склад морозива молочно-пшеничного з сорбітом містить сухий знежирений молочний залишок, молочний та / або рослинний жир, зародки пшениці, цукор, воду, додатково містить сорбіт. The composition of dairy ice cream with sorbitol wheat contains fat dry milk residue milk and / or vegetable fat, wheat germ, sugar, water, additionally contains sorbitol.uk-UKморозивосорбітзародки пшениціicesorbitolwheat germкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвСклад морозива молочно-пшеничного з сорбітом (Патент на корисну модель № 94925)Other