Бандуренко, Галина МихайлівнаВіннов, Олексій СергійовичХомічак, Любомир Михайлович2015-03-312015-03-312010Патент на корисну модель № 54784 U Україна, A23K 1/10, A23B 4/12, A22C 25/00. Спосіб консервування фаршу рибного кормового / О. С. Віннов, Л. М Хомічак, Г. М. Бандуренко ; заявник Національний університет біоресурсів і природокористування України. – № u 201005761 ; заявл. 12.05.2010 ; опубл. 25.11.2010, Бюл. № 22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19953Спосіб консервування фаршу рибного кормового включає подрібнення рибних відходів, дрібної риби та риби, відсортованої при виготовленні харчової продукції. Фарш змішують з морською водою або розчином хлориду натрію 0,3 % у кількості 4-6 %, піддають електролізу при густині електричного струму 200-400 А/м2 до досягнення фаршем рН 3, фасують та закупорюють. A method for preserving feed minced fish includes mincing fish wastes, small-sized fish and fish sorted by making food products. The minced fish is mixed with seawater or a solution of sodium chloride 0.3 % in an amount of 4-6 %, subjected to electrolysis at an electric current density of 200-400 A/m2 up to achieving pH 3 by the minced fish, prepacked and closed.otherелектроактивований розчинелектролізфарш рибнийрибні відходиelectroactivated solutionelectrolysisfish wastesmince fishкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняСпосіб консервування фаршу рибного кормового (Патент на корисну модель № 54784)Other