Дейниченко, Людмила Григорівна2017-10-052017-10-052017Дейниченко, Л. Г. Технологія сирників на основі молочно-білкових концентратів / Л. Г. Дейниченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 75-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25956У роботі представлено загальний хімічний сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною, вказано їх амінокислотний склад та його збалансованість. The paper presents a general chemical composition of cheesecakes based on a milk-protein concentrate with cranberry, their amino acid composition and its balance are indicated.сирникимолочно-білковий концентратхімічний складамінокислотний складcheesecakemilk-protein concentratechemical compositionamino acid compositionкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїТехнологія сирників на основі молочно-білкових концентратівOther