Баль-Прилипко, Лариса ВацлавівнаКрижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаЗалєток, С. П.Моісеєнко, О. М.2013-04-032013-04-032004Удосконалення технології комбінованих харчових продуктів з використанням високоякісних інгредієнтів і харчових добавок / Л. В. Баль-Прилипко, Ю. П. Венглюк, С. П. Залєток, О. М. Моісеєнко // Харчова промисловість. - К.: НУХТ, 2004. - № 3. – С. 80-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7214Розроблені м'ясні продукти з додаванням високо функціональних соєвих концентратів «Danpro» та сумішей «Cenergy». Досліджена харчова та біологічна цінність, мікробіологічні, органолептичні показники. Досліджено вплив лактату натрію (Purasal-s/sp60) та подовження термінів зберігання варених ковбас та сосисок. Включення соєвого концентрату «Данпротекс В-50» до харчового раціону гальмує виникнення пухлин у піддослідних тварин. Developed meat products with the introduction of highly functional soy concentrates «Danpro» and mixtures «Cenergy». Studied food and biological value, microbiological, organoleptic characteristics. Studied the influence of sodium lactate (Purasal-s/sp60) for an extension of the shelf life of cooked sausages. The inclusion of soy concentrate "Danproteks-50" in the food diet slows the appearance of tumors in experimental animals.otherм'ясні продуктисоєві концентратимікроорганізмиамінокислотиmeat productssoy concentratesmicroorganismsamino acidsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології комбінованих харчових продуктів з використанням високоякісних інгредієнтів і харчових добавокArticle