Стабілізація молочних білково-жирових продуктів при дефростації - Тимчук, Алла Вікторівна; Грек, Олена Вікторівна (My University, 2009)
Досліджено використання різних видів борошна для стабілізації кількісних і якісних показників сиру кисломолочного після дефростації та подальшого його використання у виробництві напівфабрикатів. Investigated the use of different types of flour to stabilize the quantitative and qualitative indicators of cheese after thawing and its further use in the manufacture of semi-finished products.
Keywords: білково-жирові продукти; protein and fatty foods; дефростація; thawing; стабілізація; stabilization; кафедра технології молока і молочних продуктів