Тимчук, Алла ВікторівнаГрек, Олена Вікторівна2014-05-232014-05-232009Тимчук, А. В. Стабілізація молочних білково-жирових продуктів при дефростації / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : Всеукраїнська науково-практична конференція, 21-22 жовтня, 2009 р. — Харків: ХДУХТ, 2009. — С. 175 – 178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14486Досліджено використання різних видів борошна для стабілізації кількісних і якісних показників сиру кисломолочного після дефростації та подальшого його використання у виробництві напівфабрикатів. Investigated the use of different types of flour to stabilize the quantitative and qualitative indicators of cheese after thawing and its further use in the manufacture of semi-finished products.otherбілково-жирові продуктиprotein and fatty foodsдефростаціяthawingстабілізаціяstabilizationкафедра технології молока і молочних продуктівСтабілізація молочних білково-жирових продуктів при дефростаціїThesis