Надпровідність та її використання - Масліков, Максим Михайлович (My University, 2007)
Наведено основи теорії надпровідності та історію її досліджень. Описано сучасні застосування надпровідних технологій у науці та техніці. Basic theory of superconductivity and history of its investigation are described. Modern applications of superconductivity in science and technique are described.
Keywords: надпровідність; дослідження; критична температура; критичний струм; superconductivity; investigations; critical temperature; critical current; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв