Проблеми та перспективи впровадження інноваційних рішень в діяльність сучасних готельних підприємств - Плаксієнко, Вікторія Дмитрівна; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2013)
В умовах жорсткої конкуренції готелі змушені шукати нові шляхи підвищення привабливості та доступності своїх послуг. Недооцінка інноваційного управління в діяльності вітчизняних готельних підприємств призвела до зниження рівня їх конкурентоспроможності, порушення принципів і методів управління, зниження якості готельних послуг.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; інновації (готельно-ресторанний комплекс); готельні послуги