Розвиток кластерів у країнах з перехідною економікою - Чернелевський, Леонід Миколайович; Ніколаєнко, Світлана Миколаївна (My University, 2010)
Розглянуто порівняльну характеристику промислових кластерів країн світу. Виявлено особливості розвитку промислових кластерів в Україні.

The comparative characteristics of industrial clusters world. The features of the development of industrial clusters in Ukraine.
Keywords: стадії кластеризації економіки; моделі кластерного розвитку; кластер; stage clustering economy; model of cluster development; cluster; кафедра обліку і аудиту