Аналіз гідрохімічного складу природних поверхневих вод України для водоспоживання - Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна (My University, 2022)
Здійснено аналіз поверхневих вод за гідрохімічними показниками і мінералізацією відповідно зональності території України. Визначена придатність для водоспоживання і запропоновано шляхи додаткового введення до харчового раціону продуктів, які б нівелювали відхилення води за гідрохімічними показниками The analysis of surface waters by hydrochemical indicators and mineralization according to the zonality of the territory of Ukraine is carried out. The suitability for water consumption is determined and the ways of additional introduction to the food diet of foods that would eliminate water deviations by hydrochemical indicators are proposed.
Keywords: поверхневі води; якість води; гідрохімічні показники; surface water; water quality; hydrochemical parameters; кафедра технології оздоровчих продуктів