Дорохович, Вікторія Віталіївна2013-03-182013-03-182008Дорохович, В. В. Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення / В. В. Дорохович // Інноваційні енерго- та ресурсозберігаючі технології обладнання в хлібопекарній, кондитерській, макаронній, харчоконцентратній. і зернопереробній галузях харчової промисловості, К.: НУХТ, 2008. – С. 15-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6854Запропоновано методику визначення ефективності рецептурного складу виробів з урахуванням їх спеціального призначення. We have proposed methodology of efficiency test of prescribed composition of products in consideration of its special purpose.uk-UKборошняні кондитерські виробирецептураспеціальне призначеннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівpastryreceiptspecial purposeМетодика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначенняArticle