Методика визначення ефективності рецептурного складу борошняних кондитерських виробів спеціального призначення - Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2008)
Запропоновано методику визначення ефективності рецептурного складу виробів з урахуванням їх спеціального призначення. We have proposed methodology of efficiency test of prescribed composition of products in consideration of its special purpose.
Keywords: борошняні кондитерські вироби; рецептура; спеціальне призначення; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; pastry; receipt; special purpose