The characteristics of the dynamic impact of atmospheric changes on the surfaces of streams ciepnych prezegrod chambers of technical objects - Yancharek, Marian; Bulyandra, Alexey (My University, 2008)
Kazdy obiekt budowlany poddany je s t wplywom warunkow atmosferycznych w postaci okresowo zmieniajacej si temperatury, wilgotnosci i predkosci wiatru. Ma to zasadniczy wpiyw na wewntrzny mikroklimat komory, w ktorej w zaleznosci od jej typu i przeznaczenia, ustalany je s t okreslony rezim cieplny. Кожне будівництво об'єкта піддавали їх з впливів з погляду атмосферних, утворюють періодично зміну швидкості температура, вологість і вітер. Це вплив на істотному мікроклімату внутрішньої камери, в якій ви в залежності від його типу і призначення, викласти їх в зазначений тепловий режим.
Keywords: modele mechaniczne; механічні моделі; sieci Petriego; мережі Петрі; modele wymiany ciepla; моделі теплообміну; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки