Дослідження методів і реалізації реінжинірингу - Камінський, Павло (My University, 2014)
На даний момент існує значна кількість робіт, присвячених проблемам, методам і технологіям реінжинірингу програмних систем. Ці роботи охоплюють дану проблематику з різних точок зору, розглядаючи і досліджуючи в різній мірі як проблеми концептуального рівня, так і конкретні методи, і інструментальні засоби, призначені для реінжинірингу. Currently there is a significant amount of work on the problems, methods and technologies for re-engineering of software systems. These works cover this issues from different perspectives, examining and exploring varying degrees as a problem of conceptual level and specific methods and tools are designed for reengineering.
Keywords: програмні системи; реінжиніринг; software systems; reengineering; software