Критерії вибору та обґрунтування стратегій управління фінансово-економічними результатами підприємств - Арич, Михайло Іванович (My University, 2015)
У тезах розглянуто розроблені автором стратегії управління фінансово-економічними результатами діяльності підприємств на основі концепції вдосконалення управління Six Sigma. Досліджено запропоновані основні та триступеневі стратегії управління фінансово-економічні результати. In theses developed by the author discussed the strategy management of financial and economic performance of the company based on the concept of improving the management of Six Sigma. Researches the basic strategy and three stages management of financial and economic results.
Keywords: підприємство; фінансово-економічні результати; стратегії управління; кафедра фінансів; company; financial and economic results; management strategy