Молоткова дробарка - Якимчук, Микола Володимирович; Іванова, Людмила Іллівна; Якимчук, Владислав Миколайович (My University, 2015)
Молоткова дробарка, що містить корпус із завантажувальним вузлом, розміщений всередині ротор з дробильними елементами, розміщену в нижній частині корпусу сітку, яка відрізняється тим, що корпус має конічну форму, біля більшої основи якого розміщений завантажувальний вузол, виконаний у вигляді бункера із заслінкою, на валу, по осі конуса, закріплений ротор, на якому послідовно чергуються молотки з лопатями та молотки без лопатей, кінці яких розташовані паралельно конусній поверхні корпусу на однаковій відстані від нього, у верхній частині корпусу встановлена відбивна плита, яка має пристрій регулювання, ззовні до корпусу, біля його більшої основи, приєднано кожух крильчатки, яка має лопаті та закріплена співвісно ротору, у верхній частині більшої основи корпусу, всередині кожуха крильчатки встановлені форсунки, а розміщена в нижній частині корпусу сітка виконана тільки біля більшої його основи. A hammer crusher comprising a housing with a loading unit is arranged inside a rotor with crushing elements located in the lower part of the housing of the grid, characterized in that the housing has a conical shape, at the larger base of which is a boot knife, made in the form of a silo hopper, on a shaft, along the axis of the cone, a fixed rotor, on which successively alternates hammers with blades and hammer without blades whose ends are parallel to the conical surface of the body at the same distance from it, in the upper part The chassis is fitted with a chopping board with a control device, from the outside to the body, at its larger base, a shroud cover is attached to the shaft cover and fixed to the rotor coaxially, in the upper part of the larger body of the housing, injectors are installed inside the jacket of the impeller, and located on the bottom of the housing the net is executed only at its greater basis.
Hammer crusher
Keywords: кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; корисна модель; молоткова дробарка; utility model; hammer crusher