Перспективна схема утилізації викидів цукрових заводів - Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович (My University, 2015)
Запропонована технологічна схема кінцевої утилізації агресивних викидів після апаратів сатурації та сульфітації передбачає попереднє ошпарювання бурякової стружки перед її подачею в дифузійний апарат. The technological scheme of final disposal of aggressive reductions after carbonation devices and provides sulfitation scalding beet chips prior to feeding it into the diffusion apparatus.
Keywords: кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; утилізація викидів; цукрові заводи; парогазові суміші; сатураційний газ; waste reduction