Багатоцільове управління хлібопекарським виробництвом - Шаруда, Світлана Сергіївна; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2008)
Проведено аналіз процесів хлібопекарського виробництва як складної системи. Розглянуто постановку задачі багатоцільового управління з виділенням цілей функціонування підприємства та методів багатокритеріальної оптимізації. The analysis of the baking process of production as a complex system. Considered formulation of the problem with the release of multi-management operation of the business objectives and methods of multiobjective optimization.
Keywords: складна система; complex system; оптимізація; optimization; часткові критерії; partial criteria; невизначеність; uncertainty; ранжування; ranking; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка