Ощіпок, Ігор МиколайовичЯрошевич, Володимир ІгоровичПасічний, Василь Миколайович2013-12-262013-12-262010Пасічний, В. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2010. - Том 12, Ч. 4, № 2 (44). – С. 176-179.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12524Викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик варено-копчених ковбас з м’яса птиці з використанням регуляторів кислотності та біологічно активного наповнювача. The results of investigations of chemical and technological characteristics of boiled-smoked sausages from poultry using acidity regulator and bioactive filler.otherм’ясні фаршімікроелементитехнологіямікрофлораminced meatmineralstechnologymicrofloraкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиціArticle