Єрмакова, Сніжана СергіївнаМоренець, Аліна ОлександрівнаОнофрійчук, Оксана СергіївнаКохан, Олена Олександрівна2019-05-302019-05-302018Перспектива застосування інноваційного цукру - тагатози при виробництві помадних цукерок / С. С. Єрмакова, А. О. Моренець, О. С. Онофрійчук, О. О. Кохан // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : міжнародна науково-практична конференція, 13 вересня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 111-113.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29384У тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, що виготовлені без традиційного цукру – сахарози. Проаналізовано переваги інноваційного цукру – тагатози. Досліджено вплив тагатози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Запропоновано внесення інгредієнтів для подовження терміну зберігання готових виробів. Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою.uk-UKпомадні цукеркиглікемічний індекстагатозазамінник цукрукристалізаціяцукровий діабетfondant sweetsglycemic indextagatosesugar substitutecrystallizationdiabetesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспектива застосування інноваційного цукру - тагатози при виробництві помадних цукерокThesis