Павловська, ДаринаПоліщук, Галина Євгеніївна2019-06-062019-06-062019Павловська, Д. Вершковий крем-сир шоколадний / Д. Павловська, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 412.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29566За результатами проведеного дослідження розроблено оригнальну рецептуру і технологічну схему виробництва нового виду десерту на основі сиру вершкового типу маскарпоне, вершків та сиропу шоколадного. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості десерту шоколадного. Новий вид десерту вершкового молочно-білкового шоколадного за рахунок оригінальних споживчих характеристик користуватиметься високим попитом у споживачів. According to the results of the study, an original recipe and a technological scheme for the production of a new type of dessert based on cheese creamy mascarpone, cream and chocolate syrup. Organoleptic and physico-chemical indicators of chocolate dessert quality are investigated. New look Dessert creamy milk-protein chocolate due to the original consumer characteristics will be in high demand among consumers.uk-UKдесерт на основі сирусироп шоколаднийбілки молокаdessert based on cheesemilk proteinschocolate syrupкафедра технології молока і молочних продуктівВершковий крем-сир шоколаднийThesis