Осадчук, Оксана Павлівна2014-06-262014-06-262012Осадчук, О. П. Стан та проблеми якості молочної сировини в Київської області / О. П. Осадчук // Вісник Житомирського державного технологічного університету. – Житомир : ЖДТУ, 2012. – № 2 (60). – С. 248-254.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15646В статті досліджено стан забезпечення якісною молочною сировиною виробничих підприємств Київської області, оскільки вона являється найбільш густозаселеним регіоном України, та належить до числа областей, в яких зосереджена основна переробка молока. This paper investigates the state of software quality raw milk production enterprises Kyiv region because it is the most densely populated region in Ukraine, and is one of the areas in which concentrated the bulk processing of milk.otherбезпечність продукціїмолочна сировинаякість продукціїпідприємствоконкурентоспроможністьproduct carelessnessraw milkquality of productsenterprisecompetitionsкафедра економіки праці та менеджментуСтан та проблеми якості молочної сировини в Київської областіArticle