Відцентрова бурякорізка (Патент на винахід №72048) - Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович; Свящук, Олександр Францович; Усенко, Роман Дмитрович (My University, 2012)
Відцентрова бурякорізка складається з циліндричного барабана, ножових рам з закріпленими в них ножами, трилопатевого завитка з контрножами, приводу, завантажувального та вивантажувального пристроїв. A centrifugal beet cutter consists of cylindrical drum, knife blocks with fixed knifes, three-blade spire with counter knifes, drive, charging and discharging devices.
Keywords: бурякорізка; beetslicer; барабан; drum; рама; frame; контрножі; kontrnozhi; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування