Махинько, Валерій МиколайовичМахинько, Людмила Василівна2012-12-242012-12-242010Махинько, В. М. Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму / В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 6. - С. 8-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4853У статті розглянуто норми споживання хлібобулочних виробів у різних країнах, проаналізовано їх харчову цінність та збалансованість за основними складовими. The article considers the norm of consumption of bakery products in different countries, analysed their nutritional value and the balance on the main components.uk-UKхлібспоживаннянормипотребабілкижиривуглеводивітамінимінеральні речовиниbread consumptionstandardsrequirementsproteinsfatscarbohydratesvitaminsmineral substancesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНорми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організмуArticle