Оболкіна, Віра ІллівнаДорохович, Антонелла МиколаївнаЗалевська, Надія ОлексіївнаКохан, Олена Олександрівна2013-11-152013-11-152004Пат. 65396 UA, МПК A21D13/08 (2006.01) Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою / Оболкіна В. І., Дорохович А. М., Залевська Н. О., Гавва О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u2003087245 ; заявл. 01.08.03 ; опубл. 15.03.04, Бюл. № 3, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11349Запропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції.uk-UKначинкаекструзіякомплексна сумішформуваннятермін зберіганнякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівtoppingextrusioncomplex mixtureformingstorage lifeСпосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396)Other