Спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою (Деклараційний патент на винахід № 65396) - Оболкіна, Віра Іллівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Залевська, Надія Олексіївна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2004)
Запропоновано спосіб виробництва борошняного кондитерського виробу з начинкою, що включає приготування тіста і начинки, формування виробів методом екструзії, випікання виробів, який відрізняється тим, що під час приготування начинки додають комплексну суміш «Едгум КД 15». Цей спосіб дозволяє збільшити відсоток начинки у виробі та збільшити термін зберігання продукції.
Keywords: начинка; екструзія; комплексна суміш; формування; термін зберігання; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; topping; extrusion; complex mixture; forming; storage life