Фізичне виховання як фактор залучення студентів до самостійних занять фізичними вправами - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2020)
У статті висвітлено формування інтересу, позитивного ставлення та залучення до самостійних занять фізичними вправами студентів. Визначено форми та зміст самостійних занять на прикладі спортивної гри - баскетбол, розкрито комплексні завдання щодо формування в них звички до самостійних занять фізичними вправами як компонента загальнолюдської культури. The paper highlights the formation of interest, positive attitude and involvement of students in independent physical exercises. The forms and content of independent classes are determined on the example of the sports game "basketball", complex tasks for the formation of the habit of independent classes physical exercises as a component of universal culture.
Keywords: фізичне виховання; cамостійні заняття; physical education; independen classes; кафедра фізичного виховання