Робота з текстовою інформацією в ArcGIS - Петренко, Олександр Якович (My University, 2022)
Навчальний посібник розкриває можливості роботи з текстовою інформацією при використанні універсальної географічної інформаційної системи ArcGIS. Навчальний посібник розроблено на кафедрі інформатики та обчислювальної техніки Інституту післядипломної освіти Національного університету харчових технологій. Призначено для широкого кола науковців, аспірантів, викладачів, науково-технічних працівників, професійна діяльність яких пов’язана з аналізом і графічною візуалізацією географічних даних. Рекомендовано для використання в системі підвищення кваліфікації користувачів ПЕОМ. The training manual reveals the possibilities of working with text information when using the universal geographic information system ArcGIS. The study guide was developed at the Department of Informatics and Computer Engineering of the Postgraduate Education Institute of the National University of Food Technologies. It is intended for a wide range of scientists, graduate students, teachers, scientific and technical workers, whose professional activity is related to the analysis and graphic visualization of geographic data. It is recommended for use in the system of improving the qualifications of PC users.
Keywords: інформаційні системи; текстова інформація; information systems; textual information; inscriptions