Потенціал підприємства як економічна категорія: сутність та складові - Лисенко, К. М.; Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2010)
Проведено дослідження сутності категорії "потенціал підприємства", на основі чого було доведено недосконалість існуючих підходів до трактування цього поняття. Запропоновано авторське бачення сутності потенціалу підприємства та його складових.

It is carried out research of essence of a category "potential of the enterprise" on the basis of what imperfection of existing approaches to this treatment. Have been proposed author’s vision of essence potential of enterprise and its elements.
Keywords: маркетинг; потенціал підприємства; маркетинговий потенціал підприємства; marketing; potential of the enterprise; marketing potential of the enterprise; кафедра маркетингу