Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКоваль, Ольга АндріївнаГалінська, Олександра Сергіївна2015-05-142015-05-142014Ковтун, А. В. Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника / А. В. Ковтун, О. А. Коваль, О. С. Галінська // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. – 2014. – № 152. – С. 334-340.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20372Питання використання ядра насіння соняшника у якості білків рослинного походження при виробництві м’ясо-рослинного продукту. Sunflower, meat products, meat and vegetable product The use of kernel sunflower seed as vegetable proteins in the production of meat-vegetable productядро насіння соняшникаядро семени подсолнечникаsunflowerм’ясні виробиmeat productsм'ясо-рослинний продуктmeat and vegetable productкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшникаArticle