Удосконалення технології виробництва м’ясних виробів з ядром насіння соняшника - Ковтун, Аліна Володимирівна; Коваль, Ольга Андріївна; Галінська, Олександра Сергіївна (My University, 2014)
Питання використання ядра насіння соняшника у якості білків рослинного походження при виробництві м’ясо-рослинного продукту. Sunflower, meat products, meat and vegetable product The use of kernel sunflower seed as vegetable proteins in the production of meat-vegetable product
Keywords: ядро насіння соняшника; ядро семени подсолнечника; sunflower; м’ясні вироби; meat products; м'ясо-рослинний продукт; meat and vegetable product; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи