Ефективність дії комбінованих дезінфектантів - Грегірчак, Наталія Миколаївна; Лупина, Тетяна; Мордич, Тетяна (My University, 2013)
В результаті проведених досліджень встановлено мінімальні бактеріостатичні і бактерицидні концентрації розчинів дезінфікуючих засобів для тест-культур E. coli, B. subtilis, S. aureus, C. albicans, A. niger. Серед досліджуваних розчинів, суміш ПГМГ, пероксиду та персульфату виявила високий рівень антимікробної активності.
Keywords: микроорганизм; концентрация биоцида; дезинфицирующее средство; microorganism; concentration biocide; disinfectant; мікроорганізм; концентрація біоциду; дезінфікуючий засіб; кафедра біотехнології і мікробіології