Грегірчак, Наталія МиколаївнаЛупина, ТетянаМордич, Тетяна2015-06-232015-06-232013Грегірчак, Н. Ефективність дії комбінованих дезінфектантів / Наталія Грегірчак, Тетяна Лупина,Тетяна Мордич // Ukrainian food journal. – 2013. - Vol. 2, Is. 3 – С. 366-373.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21357В результаті проведених досліджень встановлено мінімальні бактеріостатичні і бактерицидні концентрації розчинів дезінфікуючих засобів для тест-культур E. coli, B. subtilis, S. aureus, C. albicans, A. niger. Серед досліджуваних розчинів, суміш ПГМГ, пероксиду та персульфату виявила високий рівень антимікробної активності.микроорганизмконцентрация биоцидадезинфицирующее средствоmicroorganismconcentration biocidedisinfectantмікроорганізмконцентрація біоцидудезінфікуючий засібкафедра біотехнології і мікробіологіїЕфективність дії комбінованих дезінфектантівArticle